blog

Buitenreclame in tijden van thuisbezorgen

De eerste dag van het jaar 2021 was de drukste dag ooit voor Thuisbezorgd.nl. Het thuisbezorgen van maaltijden is natuurlijk al lang aan een opmars bezig, maar met de sluiting van de horeca als gevolg van het coronavirus heeft dit fenomeen een ware vlucht genomen. Comfort food als pizza’s en kapsalon, maar ook complete do it yourself sterrenmenu’s worden aan huis afgeleverd. Van bistro tot bakker, bijna iedereen bezorgt op dit moment tot aan de deur. 

Bloemenshop Ronald de Ridder

Bloemenshop Ronald de Ridder

singlefinca.jpg

Hoewel een noodgreep, heeft ook het mkb thuisbezorgen inmiddels omarmd. Met de feestdagen voor de deur stapte het personeel van onder meer speelgoedwinkels en speciaalzaken op de fiets om ervoor te zorgen dat wij toch dat ene bijzondere cadeau onder de kerstboom konden leggen. 

Naamsbekendheid vergroten
Hoe haal je als ondernemer het beste uit deze situatie? Tover je vervoersmiddel om tot succesvolle buitenreclame, een mooi visitekaartje voor je bedrijf! Een customized bakfiets of bestelbus valt op in het straatbeeld en vergroot de naamsbekendheid. 

Merkperceptie 
Uit recent onderzoek blijkt dat 35% van de mensen een beeld vormt van een bedrijf op basis van de huisstijl. Een grafisch ontwerp dat aanspreekt leent zich dus bij uitstek voor succesvolle buitenreclame.

IMG_0008.JPG


Eindeloze mogelijkheden 

Er is meer mogelijk dan u denkt op het gebied van belettering en bestickering. Of het nu gaat om het tijdelijk omtoveren van een bakfiets tot herkenbaar bedrijfsvoertuig of om duurzame bestickering van een heel wagenpark, de opties zijn legio. Het vinylfolie dat wordt gebruikt is ijzersterk, verkleurt niet en is bestand tegen extreme weersomstandigheden. 

Lees hier meer over wat NeonTime voor uw onverlichte buitenreclame kan betekenen.

Uiteraard hopen ook wij dat horeca en winkels de deuren snel weer mogen op openen. We verlangen allemaal terug naar levendige winkelstraten en volle terrassen. Thuisbezorgen blijft echter naar verwachting voor veel ondernemers onderdeel van de dienstverlening. Oriënteren op de mogelijkheden voor buitenreclame is dus een slim idee!

NeonTime is spraakmakend in lichtreclame, maar ook expert op het gebied van belettering en bestickering. Neem dus direct contact op voor een afspraak en kom langs in onze showroom in Rotterdam. 

NeonTime Lichtreclame
Industrieweg 103
3044 AS Rotterdam
tel: 010 436 27 86
mail: info@neontime.nl

WeZijn-scooter-1-2.jpg