blog

Nieuwe aanwinst voor NeonTime

Natuurlijk deden wij er al alles aan om iedere wens op het gebied van lichtreclame en visuele communicatie in vervulling te laten gaan. Daar doen we gewoon nog een schepje bovenop! Het machinepark is namelijk uitgebreid met een lasersnijmachine. 

laser-cutting-acrylic-sign-numbers.jpg

Lasersnijmachine: gepersonaliseerde reclame in elk gewenst formaat
Nu kan NeonTime vanuit eigen huis de meest uiteenlopende vormen snijden uit kunststof, papier, karton, textiel, hout - noem maar op. En dat tot een formaat van wel 1300 x 900 mm aan één stuk! Wat levert laser de klanten van een bedrijf gespecialiseerd in lichtreclame en signing op? In de praktijk betekent het onder meer dat NeonTime nu in huis acryl-letters voor neon- of led-lichtreclame naar iedere wens kan uitvoeren. Maar denk ook aan toepassingen voor bewegwijzering, reclameborden, aankleding van een event, verlicht of onverlicht, en gepersonaliseerde, unieke producten voor uw marketing en reclame. 

Glasheldere snijnaden 
Een van de grote voordelen van lasersnijden ten opzichte van stansen of zagen is dat ook de zijkanten van het acryl, daar waar de laserstraal door het materiaal gegaan is, helemaal transparant blijven. Een glashelder resultaat, daar houden we van. 

Denk ook aan lasersnijtechnieken voor  de aankleding van uw evenement.

Denk ook aan lasersnijtechnieken voor de aankleding van uw evenement.

Ook voor graveren
Met de laserstraal op gereduceerd vermogen kan bovendien worden gegraveerd. Lasergraveren is snel en uitermate nauwkeurig en evenals lasersnijden geschikt voor uiteenlopende materialen. Denk aan logo’s, merknamen, fotogravures en andere gepersonaliseerde items voor promotie. De techniek leent zich daarnaast vanzelfsprekend ook voor bewegwijzering en reclameborden, al dan niet voorzien van neonverlichting.

Ook graveren behoort tot de mogelijkheden.

Ook graveren behoort tot de mogelijkheden.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van lichtreclame 
Ontdek wat NeonTime voor uw bedrijf kan betekenen. Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden. En uiteraard staan de deuren van onze showroom in Rotterdam altijd wagenwijd open. 

NeonTime Lichtreclame
Industrieweg 103
3044 AS Rotterdam
Nederland

tel: 010 436 27 86
mail: info@neontime.nl